Jaco Bevelander

Wij zijn een echt familiebedrijf

1618Bevelander
Over Bevelander

Een modern installatiebedrijf

In 1990 startte vader Bevelander met installatiebedrijf Bevelander in Sint Maartensdijk. Zoon Jaco begon met zijn dakdekkersbedrijf in 2001. In 2010 nam Jaco ook het bedrijf van vader over, waarmee Bevelander een echte totaalinstallateur werd. Als totaalinstallateur houden wij ons bezig met alle facetten van het installatievak. Ons vak ontwikkelt zich continu met nieuwe technieken op gebied van bijvoorbeeld warmte, energie en ventilatie. Wij vernieuwen mee en passen dagelijks moderne technieken toe in ons traditionele vakmanschap.

1274Bevelander
user-rating
Klanttevredenheid staat voorop
clock-wrench
Installatiewerk is maatwerk
clock-speed
Snelle service, goed advies
1628Bevelander

Ons bedrijfspand in Tholen

Na dertig jaar in Sint Maartensdijk, verhuisden we begin 2020 naar ons nieuwe pand in Tholen. Alle moderne technieken hebben we hier zelf toegepast. Zo kunnen we u goed laten zien wat er mogelijk is. Dankzij alle moderne toepassingen, is ons pand energieneutraal.

Ons team

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen kan je meer dan alleen. Ons team van specialisten staat dagelijks voor u klaar.

Visie

Ons werk is samenspel

Samenwerken is geweldig. Het gevoel dat je weet wat je aan elkaar hebt. Onuitgesproken verwachtingen die overtroffen worden. Echt samenspel heeft iets heel eenvoudigs, omdat het vanzelf gaat. De bal ligt altijd op de goede plaats, en je speelt ‘m precies op het goede moment naar elkaar door. En of het dan gaat om de realisatie van een luxe villa of het repareren van een dakgoot: samenspel maakt het verschil. Het verschil tussen papieren project en sprekende oplossing, tussen kille afspraken en gezamenlijk resultaat, tussen formele garantie en voelbare verantwoordelijkheid, tussen een lijst met taken en een leuke werkdag. En het mooie is: samenspel kan altijd en overal. Wat zullen we samen doen?

1208Bevelander
1490Bevelander

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze experts.